Het team

Rick

Rick

Eerste monteur - APK keurmeester - Diesel specialist - Leermeester

"Ik hou van de diversiteit aan de auto's en klanten die bij ons komen. Zo is elke dag uniek met zijn problemen en oplossingen. Wat ik mooi vind is om te zien hoeveel oplossingen we bereiken door samen te werken. Voor mij is het belangrijk om vooruit te kijken en om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit bereik ik door aandachtig te luisteren naar de wensen van de klant en te zorgen dat we deze wensen kunnen inwilligen". 

Marvin

Marvin

Eerste monteur - APK keurmeester - Technisch specialist 

"Het leukst zijn mijn collega's! En je maakt van mij een blij mens als ik kan werken aan meerdere automerken met allround klussen. Het is een familiebedrijf, onafhankelijk, en ook dat komt de sfeer ten goede. Het is belangrijk voor mij dat de klant naar tevredenheid geholpen wordt en hij met een goede indruk weggaat. Ik repareer de auto van de klant zoals ik het ook bij mijn eigen auto zou doen". 

Hein

Hein 

Eerste monteur - APK keurmeester - Airco specialist - Diagnose technicus

"Wat belangrijk is voor mij is dat reparaties goed worden uitgevoerd. Ik wil mensen graag in één keer goed helpen en altijd dat extra stapje voor ze doen zodat we tevreden klanten hebben die blij zijn dat hun auto weer klaar is en verrast zijn door de service die we bieden. Ik geef dit graag door aan de jonge collega's en vind het fijn om ze te kunnen helpen als ze ergens mee vast lopen".

Gerben

Gerben

Receptionist - Magazijnbeheer 

"Mijn werk is erg leuk en divers. Ik neem de telefoon op, plan de werkplaatsbezetting en zorg dat alle onderdelen op tijd klaar liggen voor de monteurs zodat de werkplaatsplanning gestroomlijnd is. En steeds weer leer ik nieuwe dingen over de techniek van een auto". 

Allard

Allard

Eerste monteur - APK keurmeester - Technisch specialist

"Ik ben het liefst bezig met grote klussen waar ik de hele dag mee aan het werk kan. Ook het doormeten van sensoren, opsporen van storingen en deze verhelpen doe ik graag. Ik kijk graag verder dan alleen het probleem waar een auto voor komt en ik hou van gestructureerd werken zodat er niets over het hoofd gezien kan worden. Er heerst een hele fijne gezellige sfeer binnen het bedrijf, er wordt nog wel eens een geintje uitgehaald, dat maakt het erg leuk om hier te werken". 

Hond Levi

Levi

Entertainer 

"Levi hoort bij ons team, is een echte teamplayer en wordt regelmatig even vermaakt door 'de jongens'".